THE COMPANY

Het verhaal begint ruim 25 jaar geleden met Sefa en met een kraam op een aantal week markten in de regio Noord-Brabant waar kappersproducten worden verkocht. Na enkele jaren komen er twee winkels bij, 1 in Uden en 1 in Oss en verkopers in de buitendienst. In de afgelopen 25 jaar is het koopgedrag van de klant, ook die van de kapper, drastisch verandert. De komst van het internet heeft ervoor gezorgd dat de klant 24 uur per dag producten kunnen kopen die hij of zij op dat moment wenst en tegen vaak sterk concurrerende prijzen. Daarom is de volgende stap ook logisch, ook Sefa gaat producten verkopen via de webshop.


PRODUCTS

Doordat Sefa de kapperswereld in al zijn facetten kent, zag hij ook duidelijk dat er een nieuwe doelgroep ontstond, de kapper die zich wil onderscheiden door producten en merken te gebruiken die niet overal te krijgen zijn. Dat was de start van de Haircompany Professional, een bedrijf met als doelstelling producten te importeren die exclusief zijn voor de professionele kappers (met KvK), salons met medewerkers, kleine salon, zzpers /ambulante kappers, iedereen die een serieus bedrijf heeft kan bij ons terecht voor producten maar ook voor de noodzakelijke educatie.


MISSION

Wij kiezen met zorg, elk product moet voldoen aan de volgende criteria: Exclusief zijn, producten moeten bijzondere kenmerken hebben waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden. Prijs - Kwaliteit verhouding Wij kunnen garanderen dat de producten alleen bij ons en niet via webshops en kapperswinkels verkocht gaan worden. Wij er alles aan doen om onze producten te beschermen zodat geen ongelijke concurrentie zal ontstaan. Educatie in onze eigen Academy.

Bij de Haircompany staat de professionele kapper voorop en die heeft recht op exclusieve producten.